Scandal la Hollywood! Filmul cu cele mai multe nominalizări la Oscar, copiat din producţii ruseşti? (VIDEO)

Vineri, 05 Februarie 2016
Controversă fără margini la Hollywood! The Revenant, filmul cu cele mai multe nominalizări la Oscar şi care îi poate aduce lui Leonardo DiCaprio în sfârşit statueta de aur, este acuzat că ar fi o copie după mai multe filme ruseşti, toate în regia lui Andrei Tarkovsky.
Este vorba de producţii ca Andrey Rublev (1966), Ivan’s Childhood (1962), Sacrifice (1986), Stalker (1979) şi Mirror (1975). Misha Petrick, un utilizator al canalului Vimeo a realizat un filmuleţ în care arată scene similare dintre capodopera lui Alejandro G Inarritu şi operele regizorului rus.
Totodată, filmul lui Leonardo DiCaprio este asemănat şi cu producţia lui Richard Harris, din 1971, „Man In The Wilderness”, însă amândouă filmele sunt inspirate din povestea reală a colonistului Hugh Glass.citeste si

Iubirile divei Mihaela Rădulescu

Este una dintre divele României, iar Mihaela Rădulescu a știut să profite de fiecare întâlnire și poveste de dragoste pe care a trăit-o ca să-și crească popularitatea.

Miercuri, 25 Mai 2016

Categorică! Luminița Anghel a renunțat definitiv la fetița pe care voia să o adopte

Din războiul celor mari doar cei mici au de suferit. Este și cazul Măriucăi, fetița pe care Luminița Anghel a dorit la un moment dat să o adopte.

Miercuri, 25 Mai 2016

Fiul lui Adrian Mutu s-a transformat într-un adolescent frumos. Cu cine seamănă? (Foto)

Adrian Mutu tocmai şi-a anunţat retragerea din lumea fotbalului, iar problemele în viaţa personală nu par să-l ocrotească.

Marti, 24 Mai 2016

Amintiri din copilărie! Benone Sinulescu: „Era să mor strivit de roata morii”

A împlinit 79 de ani şi 60 de carieră, motiv pentru care Benone Sinulescu şi-a adus aminte de copilărie, când a fost la un pas să-şi piardă viaţa.

Marti, 24 Mai 2016

Oana Roman, despre primii fiori ai iubirii

Prima dragoste nu se uită niciodată, iar Oana Roman nu face excepție. Vedeta a povestit într-o emisiune despre primul băiat de care s-a îndrăsgostit.

Luni, 23 Mai 2016