Gafă colosală pe covorul roşu pentru Dakota Johnson. Vedeta din 50 de umbre ale lui Grey s-a făcut de râs (Foto)

Joi, 04 Februarie 2016

Hepta


Este diva momentului, graţie rolului din „50 Shades of Grey”, dar Dakota Johnson continuă să gafeze pe covorul roşu.
Prezentă la premiera mondială a filmului „How To Be Single”, din New York, actriţa a optat să îmbrace o rochie lungă, deschisă la culoare, care i-a pus în evidenţă siluetă. Doar că surpriză!
Exact când toţi o priveau admirativ, fiica lui Don Johnson şi a lui Melanie Griffith a făcut o mişcare imprevizibilă. Iar paparazii au surprins-o în cea mai jenantă ipostază. Dakota transpirase, iar asta s-a văzut în dreptul axilei. Dar măcar ştie să zâmbească!
:

citeste si

Iubirile divei Mihaela Rădulescu

Este una dintre divele României, iar Mihaela Rădulescu a știut să profite de fiecare întâlnire și poveste de dragoste pe care a trăit-o ca să-și crească popularitatea.

Miercuri, 25 Mai 2016

Categorică! Luminița Anghel a renunțat definitiv la fetița pe care voia să o adopte

Din războiul celor mari doar cei mici au de suferit. Este și cazul Măriucăi, fetița pe care Luminița Anghel a dorit la un moment dat să o adopte.

Miercuri, 25 Mai 2016

Fiul lui Adrian Mutu s-a transformat într-un adolescent frumos. Cu cine seamănă? (Foto)

Adrian Mutu tocmai şi-a anunţat retragerea din lumea fotbalului, iar problemele în viaţa personală nu par să-l ocrotească.

Marti, 24 Mai 2016

Amintiri din copilărie! Benone Sinulescu: „Era să mor strivit de roata morii”

A împlinit 79 de ani şi 60 de carieră, motiv pentru care Benone Sinulescu şi-a adus aminte de copilărie, când a fost la un pas să-şi piardă viaţa.

Marti, 24 Mai 2016

Oana Roman, despre primii fiori ai iubirii

Prima dragoste nu se uită niciodată, iar Oana Roman nu face excepție. Vedeta a povestit într-o emisiune despre primul băiat de care s-a îndrăsgostit.

Luni, 23 Mai 2016