Sărbătorita lui tata! Irinel Columbeanu, petrecere după şcoală pentru Irina

Vineri, 15 Ianuarie 2016Pentru că învaţă bine şi este ascultătoare, Irinel Columbeanu pregăteşte o petrecere mare pentru fiica lui, Irina, care pe 17 ianuarie împlineşte nouă ani.
„Am hotărât să şi-o sărbătoarească într-un loc de joacă foarte plăcut, pentru colegii ei vineri (15 ianuarie) imediat după şcoală. Deci va fi chiar dacă va fi cu două, o zi jumate mai devreme, e mai bine aşa, ca să plece de la şcoală direct la sărbătoare. Va împlini nouă ani şi de abia aştept să o văd şi mai fericită”,  a declarat omul de afaceri la Prima Tv.

citeste si

Iubirile divei Mihaela Rădulescu

Este una dintre divele României, iar Mihaela Rădulescu a știut să profite de fiecare întâlnire și poveste de dragoste pe care a trăit-o ca să-și crească popularitatea.

Miercuri, 25 Mai 2016

Categorică! Luminița Anghel a renunțat definitiv la fetița pe care voia să o adopte

Din războiul celor mari doar cei mici au de suferit. Este și cazul Măriucăi, fetița pe care Luminița Anghel a dorit la un moment dat să o adopte.

Miercuri, 25 Mai 2016

Fiul lui Adrian Mutu s-a transformat într-un adolescent frumos. Cu cine seamănă? (Foto)

Adrian Mutu tocmai şi-a anunţat retragerea din lumea fotbalului, iar problemele în viaţa personală nu par să-l ocrotească.

Marti, 24 Mai 2016

Amintiri din copilărie! Benone Sinulescu: „Era să mor strivit de roata morii”

A împlinit 79 de ani şi 60 de carieră, motiv pentru care Benone Sinulescu şi-a adus aminte de copilărie, când a fost la un pas să-şi piardă viaţa.

Marti, 24 Mai 2016

Oana Roman, despre primii fiori ai iubirii

Prima dragoste nu se uită niciodată, iar Oana Roman nu face excepție. Vedeta a povestit într-o emisiune despre primul băiat de care s-a îndrăsgostit.

Luni, 23 Mai 2016